Zašto raditi za Ates?

Ako tražite kompaniju u kojoj će se vaša karijera najbolje razvijati, uz pravi odnos između izazova, mogućnosti učenja i napredovanja, finansijske sigurnosti, timskog rada, putovanja  i upoznavanja  kolega iz celog sveta, Ates Soft je pravo mesto za vas. Radna atmosfera u kompaniji Ates Soft  je otvorena za inovacije, postizanje rezultata, međusobno poštovanje, uspešno izvršavanje zadataka i napredovanje u skladu sa stručnim kvalifikacijama i ličnim afinitetima. Ono što nas izdvaja od drugih je:

ates

  • Interesantni i kompleksni projekti u kojima se koriste najmodernije tehnologije razvoja softvera.
  • Organizovano korporativno okruženje u kome se primenjuju najviši standardi kvaliteta.
  • Timski rad uz konstantnu razmenu ideja i iskustava, mogućnost učenja od najboljih, učešće u internacionalnim timovima i direktan kontakt sa klijentima u inostranstvu.
  • Izvanredni uslovi rada u jednom od najmodernijih IT centara u Srbiji.
  • Ulaganje u razvoj kadrova, profesionalna i inovativna HR služba koja stalno brine o razvoju i napredovanju u karijeri svakog od zaposlenih.
  • Mogućnost putovanja i nastavka karijere u inostranstvu.
  • Fleksibilnost u dogovorima.
  • Odlični finansijski uslovi.

whywork1

Naši zaposleni kažu:

Rad u Ates-u mi je omogućio razvoj ne samo profesionalnih već i liderskih veština. Kada sam na početku dobio ponudu da budem na mestu tim lidera, nisam bio potpuno siguran u to da li ću moći da ispunim očekivanja. Međutim, kada sam sa svojim timom krenuo u razvoj projekta, shvatio sam da je radno okruženje u Ates-u upravo takvo da omogućava podršku i pomoć svaki put kada se javi prepreka u radu. Iako je odgovornost velika, uz ovakvo okruženje se svaki izazov lako prevazilazi a rezultati se cene. To je ono što je ostavilo na mene najveći utisak i zbog čega sam i danas deo Ates tima!
Milos
Miloš Novićević
Team leader
Ates je pravo mesto za svakog ambicioznog developera – i to je jedan od razloga zašto sam postao deo ovog tima. Dobio sam šansu da se usavršavam upravo u onom delu koji me najviše interesuje – web development. Pored toga, koristim najnovije tehnologije i svakog dana naučim nešto novo u radu, a tema projekta koji razvijamo je prilično interesantna. Ono što je jedinstveno jeste mogućnost putovanja – sa svojim timom bar jednom godišnje posećujemo matičnu firmu u Švajcarskoj. Iako smo više puta obilazili Švajcarsku svako putovanje donese novu uspomenu, novo znanje i čini rad u Ates-u sjajnim iskustvom!
ivan
Ivan Marković
Web Developer
Kada sam došao na prvi radni dan u Ates-u atmosfera je bila fenomenalna! Svi su bili raspoloženi a već na kraju prvog dana sam imao osećaj da sam deo tima već godinu dana. Kasnije sam, kroz rad shvatio da je Ates pravo mesto za mene – omogućio mi je da budem deo jednog odličnog tima, da radim na inovativnom projektu i da napredujem. Kultura je takva da je svako otvoren da pomogne drugome u radu, što je meni bilo jako bitno jer je većina kolega imala više iskustva od mene. Mogu reći da ovakva mogućnost napredovanja,timski duh i drugarstvo, verovatno postoji samo u Atesu.
Vladimir
Vladimir Rinčić
Front end developer