Stručnost i usluge

ates-(23)

Ates Soft, Niš, Srbija je adresa na kojoj klijenti iz celog sveta mogu pronaći idealnog partnera za zajedničku realizaciju zahtevnih projekata.

Nudimo više različitih modela saradnje – od klasičnog outsourcing modela gde za vas biramo najbolje ljude i pravimo najbolje timove koje vi vodite, preko outsourcinga pojedinih procesa (QA, Edukacija, Dizajn, Support), pa do potpunog preuzimanja odgovornosti za razvoj projekta u celini.

Outsourcing/Nearsourcing

IT Outsourcing je naš core business. Bez obzira na polje poslovanja, nudimo Vam kvalitetne developere, odličnu infrastrukturu, pouzdan sistem upravljanja, potpunu transparentnost i pravnu zaštitu vašeg business-a.

Razvoj softvera

Imate interesantnu poslovnu ideju na bazi internet poslovanja, ali i ograničen budžet za investiciju? Ates je pouzdan partner za brzu realizaciju projekta uz maksimalnu fleksibilnost, visok nivo kvaliteta i povoljnu cenu.

HR Menadžment

Bez obzira na izabrani model saradnje, za realizaciju svakog projekta je od najveće važnosti izabrati obrazovane, stručne i visoko motivisane ljude i od njih stvoriti produktivne i kompaktne timove.

Usavršavanje i obuka

Ates Soft raspolaže svim potrebnim organizacionim i infrastrukturnim preduslovima (prostor, oprema, treneri) za uspešnu realizaciju treninga i obuka, kao i značajnim iskustvom u toj oblasti.

Kontrola kvaliteta

Testiranje i verifikacija sofvera (Quality Assurance) predstavlja jednu od ključnih faza u procesu realizacije svakog softverskog projekta i samim tim predstavlja sastavni deo usluge koju vam Ates Soft nudi.

Dizajn

Često dolazivši u priliku da za pojedine projekte samostalno radi grafički dizajn i razvija koncepciju User Interface-a, Ates Soft je u angažovao možda najbolji i najkreativniji GUI tim u Srbiji.

Ostala polja rada:

  • Consulting and software conceptions
  • Project management
  • Talent sourcing
  • Software architecture
  • GUI design
  • Operation and support

Kontaktirajte nas

Send message clear