info-graphic-scholarship

Ates Soft je kompanija koja je u svom dosadašnjem poslovanju nebrojano puta pokazala koliko veruje u vredne mlade ljude željne znanja i usavršavanja.

Sa pokretanjem novog programa stipendiranja, želimo da damo šansu svim talentovanim studentima da znanje koje su stekli u procesu formalnog obrazovanja primene u praksi, stvore šansu da postanu stručnjaci u oblasti koja ih najviše interesuje i u Ates-u nađu pouzdanog partnera za razvoj karijere.

Ako si ti student koji:

  • je na završnoj godini akademskih studija na Elektronskom fakultetu, smer softversko inženjerstvo, ili nekog srodnog fakulteta;
  • ima dobar prosek;
  • želi da stekne praktično iskustvo u programiranju;
  • želi da pokaže da je zaslužio da postane deo Ates Soft tima;

Ovo je prava prilika za tebe!

Nakon što popuniš aplikaciju, stičeš pravo da učestvuješ u procesu selekcije koji će se sastojati od rešavanja tri testa (testa tehničkog znanja, opšte informisanosti i ličnosti) i finalnog intevjua. Ubedi nas da si ti jedan od troje studenata koji zaslužuju ovu stipendiju i započni svoju karijeru na najbolji način.

U narednih godinu dana dobijaćeš mesečnu finansijsku nadoknadu – na tebi je da se koncentrišeš na učenje i da za to vreme završiš svoje studije. Pored toga, bićeš u kontaktu sa iskusnim programerima koji će ti pomoći da naučiš sve o tehnologijama koje te interesuju.

Ono što ovaj program stipendiranja odvaja od ostalih je i to što ćeš dobiti priliku da radiš na realnim projektima za naše klijente, uz dodatnu finansijsku nadoknadu i pomoć iskusnih radnika.

Nakon isteka godinu dana od početka programa, dobićeš priliku za zaposlenje u Ates Soft-u.

Rok za apliciranje je 15. maj 2015. godine.

Rok za apliciranje je istekao!

Ukoliko imaš dodatna pitanja, piši nam na milena.manic@atessoft.rs

 

Prijavi se, postani deo našeg tima i preuzmi budućnost u svoje ruke!

Ime *

Prezime *

E-mail *

Telefon *

Linkedin profil

Grad

Naziv fakulteta *

Godina studija *

Broj preostalih ispita *

Od ponuđenih tehnologija odaberite one za koje bi voleli da se specijalizujete

 .NET (ASP, C#) JAVA PHP HTML/CSS JavaScript Android iOS Win Mobile QA Engineering Ruby on Rails Flash/ActionScript/Flex Unity game development


Selektujte Vaš CV (limit 5MB) *


Kako ste saznali za ovaj program stipendiranja


Captcha

captcha